شماره هفتم فصلنامه هویت دیجیتال
شماره هفتم فصلنامه هویت دیجیتال با محوریت هویت دیجیتال و مدیریت هویت و دسترسی اتباع خارجی برای فصل بهار سال 1399 طرحریزی و تهیه شده است.
پس از برخی بهرهبرداریهای غیرحرفهای و بدون ذکر منبع از محتوای فصلنامه تخصصی هویت دیجیتال، سرانجام تصمیم برآن شد تا شماره هفتم فصلنامه هویت دیجیتال با بیش از یک فصل تاخیر در وبسایت شرکت برهان بارگزاری گردد.
مروری بر محتوای فصلنامه هویت دیجیتال
سرمقاله شماره هفتم فصلنامه هویت دیجیتال با موضوع ضرورت توسعه زیستبوم هویت دیجیتال افراد خارجی به رشته تحریر در آمده است. در بخش واژهنامه شماره هفتم به مباحث مربوط به مدیریت هویت و فرآیندهای آن پرداخته شده است.
این شماره در بخش چالشهای هویت دیجیتال، مدیریت هویت اتباع خارجی و در بخش چالشهای هویت دیجیتال در ایران، چالشهای مربوط به مدیریت هویت افراد غیر ایرانی را بررسی نموده است. همچنین در سایر بخشهای فصلنامه مباحثی همچون: مدیریت هویت متمرکز در اروپا، بلاکچین در خدمت پناهندگان، گزارشی از کنفرانس هویت و مدیریت مرزها، فناوریهای احراز هویت در شناسایی اتباع خارجی، بررسی سیستمهای مدیریت هویت سازمان ملل، بررسی موسسه سیاستگذاری مهاجرت آمریکا، بررسی سازمان بینالمللی مهاجرت (IOM)، بررسی سند بینالمللی مهاجرت (GCM)، بررسی استاندارد (FIDO)، بررسی وبسایت وزارت کشور استرالیا و بررسی دوره آموزشی مدیریت هویت دیجیتال برای اقامت افراد غیر قانونی ارائه شده است.
بررسی شرکتها و راهحلهای داخلی در فصلنامه هویت دیجیتال
بخش بررسی شرکتها و راهحلهای داخلی از شماره پنجم به محتوای فصلنامه اضافه شده است. شرکت برهان در این بخش به بررسی بیطرفانه شرکتها و راهحلهای داخلی میپردازد. در این شماره از فصلنامه هویت دیجیتال به بررسی سیام پرداخته شده است. سیام یک راهحل داخلی برای مدیریت یکپارچه امور اتباع و مهاجرین خارجی (سیام) است. توضیحات تکمیلی پیرامون این سامانه را میتوانید در این شماره مشاهده نمایید.
کاربران گرامی برای دانلود فصلنامهها میتوانند با صرف ۳۰ ثانیه زمان جهت ثبت نام به دانلود رایگان این محصولات مبادرت نمایند. همچنین برای دانلود این شماره از فصلنامه، میتوانند با مراجعه به صفحه محصولات یا از طریق کلیک بر روی لینک زیر اقدام نمایند.